Gebruik de bulkuploadfunctie wanneer u meerdere nieuwe gebruikers tegelijk wilt aanmaken met dezelfde instellingen, zonder dat u een integratie nodig hebt.
Gebruikers in bulk uploaden
De bulkuploadfunctie bespaart tijd bij het uploaden van groepen gebruikers met dezelfde instellingen. U kunt dus een groep agenten uploaden en de instellingen kiezen die voor die hele groep agenten gelden, in plaats van elk agentprofiel één voor één in te stellen. Admins, supervisors en analisten kunnen ook in groepen worden toegevoegd, zolang elke groep alleen gebruikers van hetzelfde gebruikerstype bevat.Instellen
Controleer of u genoeg seats hebt voor het aantal gebruikers dat u wilt uploaden.
- Ga vanuit het dashboard naar Gebruikers.
-
Selecteer
Gebruikers in bulk uploaden.
-
Aanbevolen: Selecteer Sjabloon downloaden om uw Google Sheet, MS-sheet of CSV-bestand op te maken. Zodra het bestand klaar is, selecteert u hier
Doorgaan.
- Vereiste waarden: firstname, lastname, email, (E.164) country prefix
- Kolomtitels moeten in kleine letters staan en het sjabloon volgen.
-
Sleep het opgemaakte bestand met de toe te voegen gebruikers hierheen of zoek het op. Bestanden uploaden.

-
Kies de gewenste Geavanceerde instellingen en Gebruikersvaardigheden voor deze groep gebruikers.

-
Optioneel (tijdbesparend): Selecteer Bestaand laden om de Geavanceerde instellingen van een bestaande gebruiker automatisch in te vullen, die u daarna kunt aanpassen.

- Stel beperkingen en vereiste acties in die specifiek voor deze gebruikers gelden, of kies Bedrijfsinstellingen gebruiken (standaard).
- Wijs uw agenten, admins of supervisors toe aan groepen, of wijs bepaalde Nummers voor uitgaande oproepen aan als u deze groep gebruikers alleen wilt laten bellen en sms’en vanaf de gekozen nummers.
- Ga naar het tabblad Gebruikersvaardigheden om nieuwe vaardigheden toe te voegen of bestaande vaardigheden toe te wijzen aan deze groep gebruikers. Kies een passend Vaardigheidsniveau voor elke vaardigheid die u toevoegt.

-
Optioneel (tijdbesparend): Selecteer Bestaand laden om de Geavanceerde instellingen van een bestaande gebruiker automatisch in te vullen, die u daarna kunt aanpassen.
-
Wanneer u klaar bent met het aanpassen van de instellingen, selecteert u
Gebruikers aanmaken.Bevestigen. -
Als uw account niet genoeg seats heeft voor het aantal gebruikers dat wordt geüpload, moet u er meer toevoegen.


Hulp nodig of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op via ons Supportportaal — we staan voor u klaar.